Veiligheid staat voorop bij RVB

Als bescherming van de toeschouwers is een 2 meter hoog hekwerk aanwezig .

Tussen de pitstraat en het start en landings-veld is een kniehoge haag aanwezig tegen vliegtuigen die onbedoeld de pitstraat in zouden taxien.

Op alle vliegactiviteiten is een terreinreglement van toepassing om te voorkomen dat de grenzen voor veiligheid en milieu worden overschreden. In dit reglement wordt ook verwezen naar de wettelijke ‘’ Regeling Modelvliegen ‘’

Sponsorkliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!
Om onze modelvliegclub financieel te steunen maken we gebruik van sponsorkliks.
 
Hoe werkt het? Heel simpel.
 
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via onze pagina op SponsorKliks.nl wordt gedaan. Deze commissie stort SponsorKliks op onze bankrekening.
 

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit hier profiteren we direct van. We hebben een eigen pagina op Sponsorkliks.nl met links naar uiteenlopende shops in verschillende categorieën zoals: kleding, schoenen, electronica en vakanties.

Veel bekende webshops zijn aangesloten: denk aan Bol.com, Zalando, Hema, Wehkamp en Thuisbezorgd.nl. Wanneer je een aankoop doet in één van deze webshops via onze pagina, krijgen wij een bepaald percentage van uw aankoopwaarde uitgekeerd.

Onze pagina bekijken van sponsorkliks? Klik dan op deze link: Sponsorkliks.nl