De contributie voor het jaar 2023 bedraagt:  
Volwassene € 90.-
Jeugdleden tot 18 jaar  € 60.-
Inschrijfgeld € 20,-

 

Ben je geinteresseerd om lid te worden van Radio Vliegclub Brabant, neem dan contact op met de secretaris via een email. Je wordt dan zo snel mogelijk benaderd om een afspraak te maken op ons vliegterrein voor een persoonlijke kennismaking. Dan wordt je geinformeerd over statuten, terreinreglement, vlieggebied, milieuvergunning, privacy policy, etc.. Ook wordt samen het aanmeldingsformulier ingevuld

Het E-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!
Om onze modelvliegclub financieel te steunen maken we gebruik van sponsorkliks.
 
Hoe werkt het? Heel simpel.
 
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via onze pagina op SponsorKliks.nl wordt gedaan. Deze commissie stort SponsorKliks op onze bankrekening.
 

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit hier profiteren we direct van. We hebben een eigen pagina op Sponsorkliks.nl met links naar uiteenlopende shops in verschillende categorieën zoals: kleding, schoenen, electronica en vakanties.

Veel bekende webshops zijn aangesloten: denk aan Bol.com, Zalando, Hema, Wehkamp en Thuisbezorgd.nl. Wanneer je een aankoop doet in één van deze webshops via onze pagina, krijgen wij een bepaald percentage van uw aankoopwaarde uitgekeerd.

Onze pagina bekijken van sponsorkliks? Klik dan op deze link: Sponsorkliks.nl