• Welkom op de website van Radio Vliegclub Brabant

  Radio Vliegclub Brabant ( RVB ) is een actieve en gemoedelijke modelmodelvlieg vereniging voor jong en oud met uitstekende voorzieningen. Ons modelvliegveld heeft een goed onderhouden grasveld van meer dan 1 ha en beschikt daarnaast over een comfortabel clubhuis.

  RVB bestaat al sinds 1972 en heeft ongeveer 60 leden. We vliegen met vleugel vliegtuigen, helikopters en multikopters in het verleden meestal aangedreven door verbrandingsmotoren maar nu in toenemende mate voorzien van stille elektromotoren met moderne ‘’ Lipo ‘’ accu’s.

  Lees meer …

 • Veiligheid staat voorop bij RVB

  Als bescherming van de toeschouwers is een 2 meter hoog hekwerk aanwezig .

  Tussen de pitstraat en het start en landings-veld is een kniehoge haag aanwezig tegen vliegtuigen die onbedoeld de pitstraat in zouden taxien.

  Op alle vliegactiviteiten is een terreinreglement van toepassing om te voorkomen dat de grenzen voor veiligheid en milieu worden overschreden. In dit reglement wordt ook verwezen naar de wettelijke ‘’ Regeling Modelvliegen ‘’

 • Lid worden van RVB

  Natuurlijk willen we dat je lid gaat worden van onze modelvliegclub. Voor jeugdleden onder de 18 jaar hanteren we zelfs een aantrekkelijke contributie.

  Wij bij RVB hanteren een contributieprijs zonder verborgen kosten. Wel vragen we voordat je bij RVB kan komt vliegen een controle of je wettelijke aansprakelijkheidsverzekering het vliegen met modelvliegtuigen in clubverband toestaat. Dit is wel een eis om lid te worden van RVB.

  Als dit in orde is staat je niets meer in de weg om lid te worden van onze geweldige Vliegclub en lees verder.

  Lees meer …

Print

Clubwedstrijd kunstvlucht

Add to calendar

Zaterdag, 11 mei 2024

Print

Op 11 mei hebben we onze jaarlijkse club wedstrijd kunstvlucht. Wie mag zich dit jaar clubkampioen noemen?

Sponsorkliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!
Om onze modelvliegclub financieel te steunen maken we gebruik van sponsorkliks.
 
Hoe werkt het? Heel simpel.
 
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via onze pagina op SponsorKliks.nl wordt gedaan. Deze commissie stort SponsorKliks op onze bankrekening.
 

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit hier profiteren we direct van. We hebben een eigen pagina op Sponsorkliks.nl met links naar uiteenlopende shops in verschillende categorieën zoals: kleding, schoenen, electronica en vakanties.

Veel bekende webshops zijn aangesloten: denk aan Bol.com, Zalando, Hema, Wehkamp en Thuisbezorgd.nl. Wanneer je een aankoop doet in één van deze webshops via onze pagina, krijgen wij een bepaald percentage van uw aankoopwaarde uitgekeerd.

Onze pagina bekijken van sponsorkliks? Klik dan op deze link: Sponsorkliks.nl

Met dank aan onze sponsoren van Radio Vliegclub Brabant.